top of page

Crelan-woonkrediet te Veurne

Home >> Crelan-woonkrediet Veurne

Met een Crelan-woonkrediet van ons kantoor te Veurne maakt u de juiste keuze. Bij Kantoor Dumoulin in Veurne helpen wij u graag bij het afsluiten van een woonkrediet of woonlening die precies aansluit bij uw wensen. Hiervoor rekent u op een persoonlijke dienstverlening, waar u advies op maat krijgt. Zo zorgen we dat uw Crelan-woonkrediet in Veurne perfect aansluit bij uw budget en bovenal voordelig is.

✓ Voor zowel particulieren als zelfstandigen

✓ Ook voor vrije beroepen en bedrijven

✓ Samenwerking Belgische verzekeraars

Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op

Het perfecte voorstel voor uw Crelan-woonkrediet bij ons filiaal in Veurne

Wanneer u langskomt bij ons kantoor in Veurne voor een woonkrediet of woonlening stemmen we een aantal elementen met u af. Zo is het belangrijk om te kijken naar de rentevoet: wenst u een vaste of een variabele rentevoet? Ook de wijze van terugbetaling varieert. Zo kiest u ervoor om elke maand een vast bedrag terug te storten of via een degressief systeem met vaste kapitaalaflossingen te werken. Onze medewerkers te Veurne bekijken samen met u wat de beste opties zijn en maken alles in orde om de perfecte Crelan-woonkrediet of woonlening ter beschikking te stellen.

Kantoor Dumoulin 01.JPG
0160.jpg

Andere diensten beschikbaar buiten een woonkrediet te Veurne

Bij Kantoor Dumoulin te Veurne bieden wij nog vele andere diensten aan buiten een woonkrediet of woonlening. Zo zijn wij actief als onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor ondernemingen en particulieren. Dat betekent dat wij allerlei verzekeringen voor u afsluiten die u het meeste voordelen opleveren. Van een motorverzekering tot een brandverzekering; het is allemaal mogelijk bij ons. In al deze zaken bouwen wij het liefst een vertrouwensrelatie op lange termijn op. Zo willen wij te allen tijde klaarstaan om onze klanten te helpen bij het beantwoorden van vragen of oplossen van problemen.

Neem contact op met ons team

Voor het afsluiten van een Crelan-woonkrediet of om gebruikt te maken van onze vele andere diensten, neemt u het best contact op met onze medewerkers in Veurne. Om een afspraak te maken, vult u het contactformulier in, of kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 058/31 44 31.

bottom of page