top of page

Een brandverzekering afsluiten in West-Vlaanderen

Home >> Brandverzekering afsluiten

Bij ons rekent u op een service op maat wanneer u een brandverzekering wilt afsluiten in West-Vlaanderen. Kantoor Dumoulin beschikt over vele jaren aan ervaring in het werkveld en weet snel de beste opportuniteiten voor u te vinden. Of u nu een huurder bent of de eigenaar van een pand; het is altijd verstandig om de opties met elkaar te vergelijken alvorens u een brandverzekering gaat afsluiten in West-Vlaanderen.

✓ Voor zowel particulieren als zelfstandigen

✓ Ook voor vrije beroepen en bedrijven

✓ Samenwerking Belgische verzekeraars

Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op

Uw brandverzekering als huurder of eigenaar vergelijken en afsluiten in West-Vlaanderen

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar bekijken wij de verzekeringsmarkt met een objectieve blik. Zo vergelijken we de verschillende brandverzekeringen die u als huurder of eigenaar kunt afsluiten in West-Vlaanderen op basis van uw specifieke omstandigheden. De prioriteit is om het meeste voordeel voor u te behalen. Door onze betrokken service willen wij de klant op alle mogelijke vlakken van dienst zijn zonder dat daar meteen iets tegenover staat. Op die manier timmeren we aan een vertrouwensrelatie op lange termijn, zodat u later graag als huurder of eigenaar bij ons terugkomt voor het vergelijken en afsluiten van een brandverzekering in West-Vlaanderen.

Kantoor Dumoulin 01.JPG
0160.jpg

Ontdek onze andere diensten
 

Een brandverzekering voor een huurder of eigenaar vergelijken en afsluiten in West-Vlaanderen is niet de enige dienst die we verlenen. Zo sluit u eveneens probleemloos andere verzekeringen bij ons af zoals een schuldsaldoverzekering of een fietsverzekering. Ook zijn wij een Crelan-bank te Veurne waar u terecht kunt voor kredieten en beleggingen. Geniet hierbij telkens van de persoonlijke service en het advies op maat van onze enthousiaste en ervaren medewerkers.

Neem contact met ons op en maak een afspraak
 

Wilt u graag als huurder of eigenaar met een van onze specialisten brandverzekeringen vergelijken in West-Vlaanderen alvorens u er een gaat afsluiten? Dan maakt u het beste een afspraak om langs te komen in ons kantoor te Veurne. Hiervoor neemt u contact met ons op via het contactformulier of via het telefoonnummer 058/31 44 31.

bottom of page