top of page

Wat is een familiale verzekering bij ons in Veurne?

Home >> Wat is een familiale verzekering

Wat is nu precies een familiale verzekering en hoe kunnen onze medewerkers in Veurne u daarbij helpen? Die vraag beantwoorden we bij Kantoor Dumoulin maar al te graag. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar doorspitten wij de markt op zoek naar de beste opties voor u. Wat een familiale verzekering nu precies is als u bij ons in Veurne langskomt, hangt altijd af van uw specifieke wensen en voorkeuren. Met onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden bent met de dekking van uw polis.

✓ Voor zowel particulieren als zelfstandigen

✓ Ook voor vrije beroepen en bedrijven

✓ Samenwerking Belgische verzekeraars

Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op

Wat is allemaal mogelijk met een familiale verzekering bij ons in Veurne?

Wat een familiale verzekering is voor u en uw gezin, leggen onze medewerkers te Veurne graag uit. Het is een verzekering die u beschermt tegen de financiële gevolgen van ongelukken die u of iemand uit uw gezin meemaken. De schade die u toebrengt aan derden is gedekt in deze polis. Maar uiteraard kunt u dit uitbreiden met andere verzekeringen zoals hospitalisatie, rechtsbijstand, reisbijstand en nog veel meer. Naast een familiale verzekering helpen we u ook graag bij het zoeken naar een woningverzekering of schuldsaldoverzekering.

Kantoor Dumoulin 01.JPG

Contacteer ons voor meer informatie

Laat onze medewerkers in Veurne vertellen wat een familiale verzekering precies is en wat deze voor u en uw gezinsleden kan betekenen. Neem contact met ons op om uw vraag te stellen of een afspraak in te plannen. U bereikt ons via het contactformulier of via het telefoonnummer 058/31 44 31.

bottom of page