top of page

Kredieten met vaste
rentevoet in Veurne

Home >> Vaste rentevoet Veurne

Wanneer u een krediet wenst met een vaste rentevoet, kunnen wij u daar als Crelan-bank in Veurne mee helpen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en bieden advies op maat aan zodat u de beste keuze maakt. Zo bouwen we samen aan een vertrouwensrelatie op lange termijn. Daar heeft u uiteraard het meeste baat bij. Ontdek de kredieten die wij te Veurne verlenen aan een vaste rentevoet.

✓ Voor zowel particulieren als zelfstandigen

✓ Ook voor vrije beroepen en bedrijven

✓ Samenwerking Belgische verzekeraars

Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op

Leen met een vaste rentevoet bij ons kantoor in Veurne

Bij een krediet of lening bij onze bank te Veurne kunt u kiezen uit een vaste of variabele rente. Elke optie heeft zijn voor- en nadelen en de juiste keuze is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Om hierbij gedegen advies te ontvangen, is het altijd verstandig om een gesprek aan te gaan met onze medewerkers. Door een betrokken dienstverlening weten wij onze klanten tevreden te maken en zo te houden. Zo bieden we niet alleen advies over kredieten met vaste of variabele rentevoet, maar helpen wij u in Veurne eveneens bij het maken van de juiste beleggingskeuzes of zoeken we als onafhankelijke verzekeringsmakelaar naar de ideale polis voor u.

Kantoor Dumoulin 01.JPG

Stel uw vragen aan ons enthousiaste team

Wanneer u meer wilt weten over onze kredieten met vaste rentevoet, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers te Veurne. Zo zijn wij te bereiken via het contactformulier of via het telefoonnummer 058/31 44 31 wanneer u met een vraag zit of wenst om een afspraak te maken.

bottom of page