top of page

Installatie Crelan Mobile App

Stap voor stap uitgelegd

STAP 1

Zorg ervoor dat je de digipass en je smartphone bij de hand hebt. 

STAP 2

Download in de App Store (Apple gebruikers) of in de Play Store (Android gebruikers) de mobiele app: Crelan Mobile App

DSC_7568.jpg
DSC_7569.jpg
app%20store_edited.png
202-2024262_app-store-google-play-logo-v

STAP 3

Na de installatie van de app zoek je de app op het schermoverzicht. Klik op de app en je krijgt onderstaand scherm te zien. Klik op profiel aanmaken

STAP 4

Voer je gebruikersidentificatie in. Vind je de gebruikersidentificatie niet terug? Dan kan kan je die altijd opvragen bij ons. Voer ook het serienummer van je digipass in. Deze vind je achteraan op de digipass terug. 

DSC_7590.jpg
DSC_7596.jpg

Gebruikersidentificatie

Serienummer Digipass

STAP 5

Gebruik nu de digipass. (1) Je activeert de digipass door rechtsonder op de groene pijl te drukken. (2) Voer uw pincode in op de digipass. (3) Nu verschijnt "APPLI". (4) Druk op de functietoets "1". (5) Je krijgt 6 cijfers te zien, voer deze cijfers in in de lege balk.

STAP 6

(1) Zet opnieuw de digipass aan door op de groene pijl te klikken. (2) voer uw pincode in. (3) "APPLI" verschijnt. (4) Klik nu op de functietoets "2". (5) Je krijgt een reeks van 8 cijfers te zien, deze geef je in op de digipass. (6) Op de digipass zijn nu 6 cijfers te zien, deze voer je in in de lege balk in de applicatie.

DSC_7621.jpg
DSC_7625.jpg

STAP 7

Je ontvangt een mailtje in je mailbox. De e-mail wordt verstuurd naar het mailadres die geregistreerd staat in onze computer. Indien hier een wijziging moet gebeuren, gelieve ons te contacteren. 

Na ontvangst van de mail ga je naar je mailbox en klik je op de link. Hierdoor wordt je account geactiveerd. 

Als je op de link geklikt hebt, ga je terug naar de app en kan je klikken op "volgende". 

STAP 8

Nu kan je zelf een mobiele pin kiezen die je telkens moet gebruiken om in te loggen op je profiel. De pincode moet uit 6 cijfers bestaan. Om verder te gaan moet je ook steeds je akkoord geven en verklaren dat je het reglement hebt nagelezen. Klik op het wit bolletje en het kleurt groen.

Je krijgt de bevestiging dat je profiel succesvol werd aangemaakt.

DSC_7630.jpg
DSC_7636.jpg
DSC_7638.jpg

STARTSCHERM

Dit is hoe het startscherm van de Crelan Mobile App eruitziet. Als je een overschrijving wil uitvoeren, je rekeninguittreksels wil bekijken, de limieten van de bankkaart wil verhogen, ... open je de app simpelweg door je 6-cijferige pincode in te voeren.

DSC_7642.jpg

Heb je specifieke vragen over de werking van de app? 

bottom of page