top of page

Fietsverzekering berekenen in West-Vlaanderen

Home >> Fietsverzekering berekenen

Om de meest geschikte fietsverzekering te berekenen in West-Vlaanderen, kunt u het best beroep doen op onze expertise. Kantoor Dumoulin te Veurne is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die uw tevredenheid als grootste prioriteit stelt. Zo kijken wij welke risico’s u met uw fiets wilt indekken en bespreken we met u de mogelijkheden op de verzekeringsmarkt. Op basis van uw voorkeuren en wensen berekenen wij vervolgens de ideale fietsverzekering voor u.

✓ Voor zowel particulieren als zelfstandigen

✓ Ook voor vrije beroepen en bedrijven

✓ Samenwerking Belgische verzekeraars

Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op

Een fietsverzekering op maat van uw wensen berekenen in West-Vlaanderen

Uw fiets is een trouwe vriend wanneer u even snel dichtbij ergens naartoe moet of wanneer u zin heeft om eens een langere tocht in de regio te maken. Wanneer deze schade oploopt of wanneer uw fiets gestolen wordt, zorgt een goede dekking ervoor dat de kosten minimaal tot onbestaande blijven. Op basis van uw wensen en verzoeken berekenen wij graag de fietsverzekering in West-Vlaanderen die bij u past en bouwen we aan een vertrouwensrelatie op lange termijn. Dat geldt niet enkel voor fietsen, maar ook voor de verzekering van andere voertuigen zoals auto’s, motors, boten of bromfietsen.

Kantoor Dumoulin 01.JPG

Contacteer ons team

Laat ons helpen bij het berekenen van de meest geschikte fietsverzekering voor u in West-Vlaanderen. Neem contact met onze medewerkers te Veurne op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 058/31 44 31.

bottom of page