top of page

Beleggingsfondsen in West-Vlaanderen

Home >> Beleggingsfondsen West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar interessante beleggingsfondsen in West-Vlaanderen? Dan staan wij bij Kantoor Dumoulin in Veurne klaar om u van dienst te zijn. Als Crelan-bank in Veurne maken we u wegwijs in het aanbod van mogelijkheden. We bieden u interessante opportuniteiten om te beleggen in aandelen te West-Vlaanderen. Met onze beleggingsfondsen te West-Vlaanderen is het mogelijk om mooie rendementen te behalen zonder daar al te veel risico’s voor te nemen.

✓ Voor zowel particulieren als zelfstandigen

✓ Ook voor vrije beroepen en bedrijven

✓ Samenwerking Belgische verzekeraars

Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op

Ontdek de beleggingsfondsen die wij aanbieden in West-Vlaanderen

Bij onze bank in Veurne geven we u gedegen advies wanneer u wenst te beleggen in aandelen te West-Vlaanderen. Wij bouwen namelijk graag een vertrouwensrelatie op lange termijn op, zodat u te allen tijde tevreden bent van onze diensten. Het merendeel van ons personeel beschikt over 25 jaar aan ervaring waardoor u een vaste contactpersoon krijgt voor lange duur. Zo beantwoorden wij altijd de mogelijke vragen over onze beleggingsfondsen in West-Vlaanderen. Daarnaast verlenen wij ook vele andere diensten zoals het aanbieden van kredieten met een vaste rentevoet of het afsluiten van een familiale verzekering.

Kantoor Dumoulin 01.JPG

Neem contact met ons op voor een afspraak

In ons kantoor te Veurne leggen we graag uit hoe onze beleggingsfondsen in West-Vlaanderen precies werken. Daarbij verlenen wij advies op maat en helpen we u de juiste keuze te maken wanneer u wenst te beleggen in aandelen te West-Vlaanderen. Wanneer u wilt beleggen in aandelen of een van onze andere diensten wenst te gebruiken, neemt u het best contact met ons in West-Vlaanderen op via het contactformulier of via het telefoonnummer 058/31 44 31.

bottom of page